Batec special editionsSpeciale handbikes

De Batec special editions hebben speciale eigenschappen waardoor ze afwijken van het basismodel zoals bijvoorbeeld een speciale kleur of een hogere maximum snelheid. Deze speciale uitvoeringen worden in een beperkte oplage gemaakt en zijn daardoor beperkt beschikbaar.

Batec Rapid elektrische handbike

Batec Rapid

De Batec Rapid is de snelle broer van de Batec Elektrisch. Deze speciale uitvoering heeft een maximumsnelheid van wel 30 kilometer per uur en is leverbaar in grafiet grijs en kawasaki groen. Optioneel is de Batec Rapid ook leverbaar in de TETRA uitvoering.
Batec Purple elektrische handbike

Batec Purple edition

Deze speciale editie van de BATEC ELEKTRISCH handbike heeft een speciaal paars frame en is ook leverbaar in een TETRA uitvoering.
Batec Urban handbike

Batec Urban

De Batec Urban is een vereenvoudigde uitvoering van de Batec Elektrisch. Door het behouden van alleen de essentiële opties waarover een handbike moet beschikken onderscheidt de Batec Urban zich door de superieure prijs kwaliteitverhouding. De maximumsnelheid van 20 kilometer per uur is door middel van een knop eenvoudig te beperken tot 10 kilometer per uur.

Wil je meer weten over de Batec special editions?

Bel 085 - 87 86 144 of stuur ons een bericht.